Kulturní akce, semináře, ...

29.2.2024 jsme zahájili kampaň na DONIU pro náš nový projekt. Připojte se k nám. Děkujeme.

Více zde: https://www.donio.cz/www-abilityspolek-cz

Rok 2024 zahajujeme v Českém rozhlasu Olomouc s pořadem Věřím na zázraky, 9.1.2024 Olomouc, Český rozhlas, od 19.00

Pořady v roce 2023

22. dubna 2023, Zlín, festival Czech Art Photo, začátek 19.30, 26. dubna 2023, Olomouc, Divadlo na Šantovce od 19.00, 30. května 2023, Knihovna T.G.Masaryka od 18.00, 31. května 2023, Brno, Café Práh od 19.00, 8. června 2023, Bohuňovice, Kino Bohuňovice, začátek 19.00, 22.9.2023, Štěpánov, místní kino 19.00, 3.října 2023, Rožnov pod Radhoštěm, Klub Vrátnice, od 19.00, 4.října 2023, Ostrava, Klub Parník, od 19.00, 12.října 2023, Frýdlant nad Ostravicí, Kino, od 19.00, 25.října 2023, Kroměříž, 7.11.2023 Pňovice, místní kino od 18.30, 14.11. 2023 Vsetín fara

1.10.2022 Děkujeme všem za podporu našeho projektu Věřím na zázraky a těšíme se na setkání s vámi.

16.5.2022 Proběhne v Olomouci 1. veletrh sociálního podnikání v budově RCO - REGIONÁLNÍ CENTRUM OLOMOUC S.R.O. Jeremenkova 40b.  Srdečně zveme.

12.4.2022 Uvedeme náš sociálně kulturní pořad Zastavit čas ve Vyškově v Knihovně Karla Dvořáčka od 16,30 hodin. Výtěžek z pořadu podporuje zaměstnávání osob se specifickými potřebami.

1.4.2022 Nabízíme možnost stáží v naší organizaci, která se hlásí k sociálnímu podnikání. V rámci stáže poznáte fungování organizace, zapojíte se do běžné denní práce, získáte nové informace, zkušenosti a praxi. Kontaktujte nás a my se těšíme na spolupráci s Vámi.

24.3.2022 Uvedeme náš sociálně kulturní pořad Zastavit čas ve Strání na místním zámečku od 18,00 hodin. Výtěžek z pořadu podporuje zaměstnávání osob se specifickými potřebami.

28.8.2021 Srdečně vás zveme na seminář, který pořádá MPSV v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR pokračuje. Téma semináře: Sociální podnikání jako smysluplná příležitost, jak začít a jak naplňovat principy nastavené pro tento typ podnikání. Místo konání: sociální podnik SEN Plus, Ivana Sekaniny 1812/16, 708 00, Ostrava Poruba, 20.8. 2021 od 9,00 do 15,00. Lektor semináře je člen našeho spolku Mgr. Stanislav Hyrák, který je také lokální konzultant sociálního podnikání MPSV.

29.7.2021 Srdečně vás zveme na seminář, který pořádá MPSV v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR pokračuje. Téma semináře: Sociální podnikání a integrační aktivity jako účinný nástroj pro znevýhodněné zaměstnance I. Místo konání: sociální podnik Comdata PRO s.r.o., Veveří 102, 602 00 Brno, 29.7. 2021 od 9,00 do 15,00. Lektor semináře je člen našeho spolku Mgr. Stanislav Hyrák, který je také lokální konzultant sociálního podnikání MPSV.

16.6.2021 Online Workshop Matchmaking, základy úspěšné spolupráce - motivace k hledání cesty pro úspěšnou mezisektorovou kooperaci a komunikaci se sociálními podniky, představení SDGs. + příklady dobré praxe. Organizuje Sociální akademie. Lektor: Stanislav Hyrák, v případě individuálního zájmu o téma mě kontaktujte a dohodneme si bezplatnou konzultaci. (hyrak@seznam.cz)

9.6.2021 Online Workshop Osvědčené strategie úspěšné spolupráce - strategie růstu zaměřená na spolupráci podniků. Synergie mezi personální, sociální, environmentální a ekonomickou sférou + příklady dobré praxe. Organizuje Sociální akademie. Lektor: Stanislav Hyrák, v případě individuálního zájmu o téma mě kontaktujte a dohodneme si bezplatnou konzultaci. (hyrak@seznam.cz)

26.5.2021 Online Workshop Mentoring jako nástroj rozvoje sociálních podniků - nastavení spolupracujícího procesu mezi sociálním podnikem a firmou vedoucí k rozvoji a obohacení obou subjektů + příklady dobré praxe. Organizuje Sociální akademie. Lektor: Stanislav Hyrák, v případě individuálního zájmu o téma mě kontaktujte a dohodneme si bezplatnou konzultaci. (hyrak@seznam.cz)

19.5.2021  Online Workshop ICT nástroje - nástroje, jak účinně zlepšit viditelnost a uznání sociálních podniků a komunikačních kampaní. Organizuje Sociální akademie. Lektor: Stanislav Hyrák, v případě individuálního zájmu o téma mě kontaktujte a dohodneme si bezplatnou konzultaci. (hyrak@seznam.cz) Kurz je již obsazený.